Fishburger s avokádovou majonézou, sýrem a zeleninou
08.09.2019
Mám tady nějaké milovníky hambáčů? Já se přiznám, že ho jednou za čas ráda udělám nebo si dám v restauraci:-) A léto je ideální pro domácí burgříky, díky grilování! Takže mám pro vás typ na trochu netradiční variantu a to Fishburger s avokádovou majonézou, zeleninou a sýrem!
Suroviny na hamburgery:
- Čerstvá treska
- Citronová šťáva podle chuti
- Bylinková sůl
- Pepř
- Trochu olivového oleje
Postup:
Maso očistěte a vše dejte do mixéru. Vytvarujte placku na hamburger a nechte odpočinout. Zatím si připravte majonézu. Hamburgery se grilují cca 3-5 minut z každé strany.
Avokadová majonéza:
- 1 ks avokáda
- Citronová šťáva (dle chuti)
- 2 PL bílého jogurtu na zjemnění
- Sůl a pepř (Česneková sůl z @ocean48.cz)
- Avokádo spolu s dalšími surovinami rozmixujte tyčovým mixérem do hladka. Dochuťte podle libosti.
Na ozdobení:
- Zelenina (ředkvičky, červená cibule, rajče, polníček, nakládané mini okurky)
- Sýr