Fishburger s avokádovou majonézou, sýrem a zeleninou

08.09.2019

Mám tady nějaké milovníky hambáčů? Já se přiznám, že ho jednou za čas ráda udělám nebo si dám v restauraci:-) A léto je ideální pro domácí burgříky, díky grilování! Takže mám pro vás typ na trochu netradiční variantu a to Fishburger s avokádovou majonézou, zeleninou a sýrem!

Suroviny na hamburgery:

  • Čerstvá treska
  • Citronová šťáva podle chuti
  • Bylinková sůl
  • Pepř
  • Trochu olivového oleje

Postup:

Maso očistěte a vše dejte do mixéru. Vytvarujte placku na hamburger a nechte odpočinout. Zatím si připravte majonézu. Hamburgery se grilují cca 3-5 minut z každé strany.

Avokadová majonéza:

  • 1 ks avokáda
  • Citronová šťáva (dle chuti)
  • 2 PL bílého jogurtu na zjemnění
  • Sůl a pepř (Česneková sůl z @ocean48.cz)
  • Avokádo spolu s dalšími surovinami rozmixujte tyčovým mixérem do hladka. Dochuťte podle libosti.

Na ozdobení:

  • Zelenina (ředkvičky, červená cibule, rajče, polníček, nakládané mini okurky)
  • Sýr  


Fit&food with Luci @fitfoodwithluci
Všechna práva vyhrazena 2019
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky