Jáhlové raffaello kuličky

23.02.2019
Suroviny:
  • 150 g jáhel
  • 100 g kokosu + na obalení
  • Plechovka kokosového mléka
  • Sladidlo podle chuti
  • Mandle loupané

Postup:

Jáhly propláchněte důkladně horkou vodou a dejte vařit s kokosovým mlékem. Vařte 25 minut a v průběhu míchejte a přilévejte po troškách vodu, aby se jáhly nepřipálily. Nechte vychladnout. Po vychladnutí rozmixute a přidej kokos (doporučuji přidávat menších dávkách a postupně vmíchávat, aby vyhovovala konzistence těsta). Dochucujte jsem až po smíchání těsta a kokosu - těsto dostane trochu jinou chuť. Když je perfektní a přesně podle vaší chuti, tak tvořte kuličky a dovnitř zabalte mandličku. Těsto působí mastněji, ale po chvilce v lednici mají kuličky perfektní "tvrdost":-)

Fit&food with Luci @fitfoodwithluci
Všechna práva vyhrazena 2019
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky