Kokosky s hořkou čokoládou

23.02.2019

Suroviny (15 ks)

  • 90 g másla
  • 2 lžíce kokosového oleje
  • 60 g kokosové mouky
  • 40 g strouhaného kokosu
  • 30 g sladidla (např. zero sirup od MyProtein)

Poleva:

  • kvalitní čokoláda
  • kokosový olej

Postup:

Máslo pokojové teploty smíchejte s kokosovým olejem a přidejte zbytek surovin. Ideálně rukou vypracujte těsto. Já hned tvořila hrudky a pokládala na plech vyložený pečícícm papírem. Pečte v troubě cca 10 minut na 180`. Po vychladnutí ozdobte kvalitní hořkou čokoládou rozehřátou s trochou kokosového oleje. 

Fit&food with Luci @fitfoodwithluci
Všechna práva vyhrazena 2019
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky