Topinka s pomazánkou z pečeného česneku a avokáda, placičky z tmavé tresky obalené v panko strouhance

08.09.2019

Suroviny na placičky:

  • Čerstvá treska
  • Limetová šťáva podle chuti
  • Bylinky - provensálské koření
  • Pepř
  • Trochu olivového oleje
  • Panko strouhanka (alterntiva kukuřičné lupínky umleté s bylinkami)

Postup:

Maso očistěte a vše kromě strouhanky dejte do mixéru. Vytvarujte placky a nechte odpočinout. Těsně před pečením nebo grilováním obalte ve strouhance.

Suroviny na avokádovou pomazánku s pečeným česnekem:

  • Avokádo
  • Limeta
  • Pečený česnek
  • Sůl, pepř

Postup:

Při pečení/grilování placiček přidejte i pár zabalených stroužků česneku a nechte upéct. Mezitím si rozmačkejte avokádo se zbytkem surovin. Česnek oloupejte a rozmačkaný přidejte k avokádu. Potřete jím topinku, přidejte salát, grilovanou ředkvičku a placičky. Dobrou chuť :-)

Fit&food with Luci @fitfoodwithluci
Všechna práva vyhrazena 2019
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky